NEULEIDEN AIKA

Syksy saapuu pikku hiljaa… halusimme tai emme! Aamuisin on viileää, mutta päivällä lämmintä. Ajatus takista ei välttämättä miellytä, joten neuletakki on hyvä vaihtoehto, ponchoa unohtamatta. Ja vaihtoehtoja löytyy; on pitkää, lyhyttä, keskimittaista, paksua, pörröistä, ohutta, leopardikuosillista… Väreissä on valinnan varaa; valkoista, harmaata, hiekan vivahteita, ruskeaa, sinapinkeltaista, vaaleansinistä, sinivihreää, burgundinpunaista.

Muodikkain neuletakki on pörröinen ja pitkä. (Tai ainakin polven yläpuolelle). Jos tuntuu ettei neuletakki riitä, varsinkaan aikaisin aamulla, voit pukea nahkatakin neuletakin päälle! Eikä haittaa vaikka neuletakki on pitkä, se saa näkyä.Tässä kohtaa voit miettiä, että hei ei ikinä, ei toimi minulla! Totta, kaikki ei toimi kaikilla, mutta kannatta kokeilla! Voit yllättyä iloisesti. (Monesti kannattaa kokeilla ihan hullujakin ideoita…)

Pehmeän pörröiseen ja lämpöiseen villa-mohair tai villa-kashmir, neuleeseen on ihana kietoutua. Varsinkin kun aikaisin aamulla on vielä viileää. Väljän neuleen voi muokata istuvammaksi vyöllä ja korostaa samalla vyötäröä. Itse olen jo pitkään odottanut istuvampaa muotia ja vyötäröä korostavia leikkauksia. Laatikkomainen muoti saa puolestani väistyä onhan se ollut jo niin pitkään muodissa. 

kuvaVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.