MUOKATUT FARKUT

Jo viime keväänä haaveilin farkuista, joiden lahkeet on leikattu graafisesti edestä lyhyemmiksi. Etsin, etsin ja etsin.. enkä löytänyt mieleisiäni. Olin nähnyt netissä ja monissa lehdissä kuvia näytöksistä, joissa muotivaikuttajat esiintyivät toinen toistaan makeimmissa farkuissa. Kun en löytänyt sitä mitä etsin, päätin muokata omista ”vanhoista”  farkuistani juuri sellaiset kuin olin haaveillut. Minulla on mustanharmaat Tiger of Swedenin nilkkapituiset, rikotut farkut. Mutta koska olen suht lyhyt jalkainen, farkut päättyivät mielestäni ihan väärään kohtaan ja saivat jalkani näyttämään entistäkin lyhyemmiltä. Joten tuumasta toimeen ja leikkaamaan lahkeet!

Leikkasin ne edestä muutaman sentin lyhyemmiksi ja samalla jätin lahkeet tarkoituksella rosoisiksi. Nyt ne näyttävät paljon paremmilta ja toimivat niin matalien kuin korkeiden korkojen kanssa.

Voin käyttää farkkuja arjessa ja bileissäkin. Yhdistämällä ne pooloon ja neuleeseen, asusteiksi huopahattu ja nilkkurit tolppakorolla saan arkisen ja oman näköiseni asukokonaisuuden. 

fullsizerender-59

Tai fiiliksestä riippuen; pilottitakki ja paljettipusero, nilkkurit tai matalat tennarit. Vain mielikuvitus on rajana.

fullsizerender-90

Oma vaatekaappini koostuu pääasiassa mustista vaatteista! Ääk, kuulostaapa tylsältä.. No joskus ”revittelen” värikkäillä asusteilla 🙂 Musta väri ei mielestäni näytä tylsältä kun yhdistää erilaisia materiaaleja keskenään. 

(Vaihtoehtoja riittää kunhan rohkeasti kokeilee. Aina ei tarvitse ostaa uutta, voi seurata muotilehtiä, blogeja, netistä muotinäytöksiä ja kerätä ideoita omaan pukeutumiseen. Voit saada uutta ideaa omaan pukeutumiseesi kokeilemalla mitä oudompia ”juttuja” ja yhdistelmiä… rohkeasti! Totta, kaikki ei toimi kaikilla ja omat mittasuhteetkin vaikuttavat miltä jokin vaate näyttää. Pukeutuminen on kuitenkin hauskaa ja samalla tulee käytyä vaatekaappi läpi kun kokeilee erilaisia yhdistelmiä! )Yksi kommentti artikkeliin ”MUOKATUT FARKUT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.