KOKEILUSSA R/H

Minulla on ollut jo kauan mielessä istuvammat leikkaukset vaatteissa. En millään enää haluaisi käyttää suuria laatikkomaisia vaatteita. Vaikka ne joskus pelastaakin.  Onneksi jättimäinen laatikkomaisuus on jo hieman kaventunut ja nyt  on ilmestynyt kauppoihin vaatteita, joissa on istuvammat leikkaukset.

Olen monesti sovitellut R/H:n vaatteita, mutta ne ovat olleet mittasuhteiltaan minulle liian suuria. Laatikkomainen tunika päälläni olen näyttänyt lähinnä naurettavalta, varsinkin jos materiaali on ollut jäykkää puuvillaa tms. Niin ihania kuin vaatteet ovat olleetkin, ne eivät vain ole toimineet minulla. Kun R/H:n syksyn mallistoon tuli paljon kauniisti laskeutuvaa villaa, mekkoja ja puseroita, joissa on istuvampi leikkaus, päätin kokeilla.

Olen H-vartalotyyppi, tarkalleen ns. pehmeän suora. Eli olen rintava ja vaikka lantio ja hartiat ovat samassa linjassa, peppuni on ns. pyöreä sivulta päin katsottuna. Olen 167 cm pitkä, minulla on lyhyt selkä ja pitkät jalat verrattuna yläosaan. (hah 😄)  Kädet ovat lyhyehköt ja minulle sopii parhaiten avonaisemmat pääntiet.

Alla olevassa kuvassa Mickey mekko/tunika, materiaali on ohutta villaa ja siksi laskeutuu kauniisti eikä jää liian ”säkkimäiseksi” ylläni. Itse tykkään vaikka malli ei olekaan täydellinen vartalotyypilleni.

Olisittepa  muuten nähneet erään ystäväni ilmeen kun sanoin; voisin ostaa tämän ”kotiasuksi”! Se ilme oli todellakin näkemisen arvoinen… ja loppu kommentti oli että aika KALLIS kotiasu:) Mutta miksei, kyllä kotonakin voi pitää kauniita vaatteita. Sehän vain luo hyvää fiilistä ja on kiva näyttää hyvältä.. myös kotona!

kuvafullsizerender-70

Nämä Mickey legginsit olin ostanut jo aiemmin ja vielä ALESTA! Ihan super makeet:) Eikä edes näytä legginseiltä. (kuva alla) Eräässä liikkeessä ollessani myyjä luuli aluksi, että minulla on pitkät  stretch saappaat!

img_3737

Musta, ohutta villaa oleva kauniisti laskeutuva mekko (kuvat alla) vaatii minulla vyön. Mekon pituus jäi hieman mietityttämään sillä mielestäni sen pitäisi olla lyhyempi eli muutaman sentin polven yläpuolelle. Toinen vaihtoehto olisi selkeästi pidempi, jolloin mekkoon tulisi täysin uusi ilme. Mutta kyllä jos ostaisin, varmasti lyhentäisin helmaa muutamalla sentillä, näin mekosta tulisi mittasuhteiltaan minulle paremmin sopiva.

fullsizerender-59fullsizerender-58

Kolmas Mickey mekko, jossa on harmaa yläosa on jämäkkää trikoota, puuvilla ja elastaania. Tämä mekko näyttää hyvältä ja on kapealinjainen. Tosin tässäkin käyttäisin vyötä korostamaan olematonta vyötäröäni.  Näistä kolmesta R/H vaatteesta suosikkini on kuitenkin tunika ja toisena tulee musta villainen mekko.

fullsizerender-49fullsizerender-62

Kannattaa muuten kokeilla vaatteita vaikka ne siellä rekillä näyttäisivätkin siltä että EI KIITOS! Monesti vaate herää eloon ja näyttää upealta juuri kun sitä sovittaa. Usein niistä vaatteista tulee juuri niitä suosikkeja. 

Kuvat yllä ja teksti; ©Satu Tapola / samatablogsYksi kommentti artikkeliin ”KOKEILUSSA R/H

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.