SUPER IHANAA VUOTTA 2017!

Ihan ensiksi; aivan Mahtavaa Uutta Vuotta teille kaikille ihanille💕  Olen ollut aika ”hiljainen” blogissani viime aikoina, koska yksinkertaisesti aika on ollut vähissä. Toisaalta en ole halunnut tehdä postauksia hutaisten. Olen viime aikoina miettinyt paljon mitä haluan tehdä ”isona” ja mikä on se intohimo mitä haluan tehdä. Nämä ovat varmasti tuttuja ajatuksia monelle. Sanotaanhan, että ihmisen elämä menee yleensä 7 vuoden sykleissä.

Rakastan vaatteita ja muotia yleensä. Kaikkea… niin kauneudesta hyvinvointiin… Muoti varmasti tulee olemaan osa elämääni, vaikka päätyisinkin työskentelemään ihan jossain muussa ammatissa. Pidän kirjoittamisesta ja se oli hyvä syy aloittaa blogin pitäminen. Aluksi ajattelin, että eihän ketään kiinnosta mitä minä kirjoitan!

Ensimmäinen blogini olikin lähinnä informatiivinen ja en oikeastaan kertonut itsestäni mitään. Vierastan edelleenkin ajatusta, että ”kaikki” tietäisivät minusta ”kaiken”! Välillä myös Facebook ärsyttää ja olen välillä poistumassa sieltä, mutta tietyt ryhmät pitävät minut siellä, koska muuten en tietäisi mitä ryhmän jäsenille kuuluu tai tulevista tapahtumista jne.. Mutta takaisin blogin pitämiseen, lopetin vanhan blogini, jota pidin n. 4 vuotta ja aloitin viime syksynä uudelta pohjalta. Itse asiassa on ollut hauska tehdä blogista oman näköinen, kertoa vinkkejä, antaa tietoa ja kertoa jotain myös itsestäni. En myöskään ole koskaan oikein ollut sinut kameran kanssa, varsinkaan jos olen itse kuvattavana. Nyt kuitenkin ajattelen, että ihan sama! En ole täydellinen, en ole valokuvaaja, minulla ei ole valokuvaajaa käytössä ja kamerakin on vain Iphonen kamera, mutta mitä sitten?? Blogini saattaa olla ns. ”kotikutoinen”, mutta mitä siitä. Koko ajan opin kuitenkin uutta.

Uusi vuosi on alkanut ja monet meistä tekevät kaikenlaisia lupauksia; laihdutan, en juo tammikuussa, en kiroile, opiskelen, kuntoilen jne.. Itse en ole yleensä tehnyt mitään lupauksia, koska lupaukset on tehty rikottaviksi ja ne harvoin pitävät. Jo lokakuun lopulla aloitin suklaan syönti kuurin ja se jatkui tammikuun alkuun. Enkä muutenkaan ole paljon miettinyt mitä suuhuni olen laittanut. Monesti talven pimeys on yksi syy… vai olisiko se tekosyy? Paksujen vaatteiden alle on hyvä hautautua ja ne peittävät kaikki ylimääräiset makkarat. UUh.. no todellakin peittävät! Mukavat joustavat hameet ja mekot ovat niin salakavalia käyttää, tuli huomattua, joten päätin tunkeutua kiristäviin farkkuihin ihan vain muistutuksena vyötärömakkaroista, jotka salakavalasti ovat tulleet takaisin. Ei en edelleenkään lupaa mitään, vaan palaan takaisin entiseen ruokavalioon ilman suklaata, kuntoilen 3-4 kertaa viikossa ja selvitän mitä haluan tulevaisuudelta. Keskityn siis omaan hyvinvointiini niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 Hienointa olisi jos voisi vain kirjoittaa blogia, käydä erilaisissa tapahtumissa, kouluttaa, viihdyttää,  kiertää ympäri kaupunkia katsomassa mitä missäkin on ja sitä kautta antaa vinkkejä pukeutumiseen tai hyvinvointiin. No ne ovat haaveita. Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan, joko oma paikkani löytyy uuden oppimisen ja ilon kautta? Haasteita pitää olla.

Pitäkää itsestänne huolta. Joskus pelottava tai ikäväkin asia voi kääntyä päinvastaiseksi, koskaan ei ole liian myöhäistä! 😘 Tulevan vuoden aikana tulen kirjoittamaan blogissani muodista, kauneudesta ja  hyvinvoinnista omasta näkökulmastani… Toivon, että viihdytte ja saatte uusia ideoita!! 



  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.