MITÄ KANNATTAA OSTAA ALESTA?

Tänään vihdoinkin oli se päivä kun päätin käyttää vapaapäiväni kiertämällä erilaisissa liikkeissä. Tutkia valikoimaa, fiilistellä ja inspiroitua. Aloitin kierrokseni Sokokselta, sattuneesta syystä; lisäale -30% jo alennetuista tuotteista.

Vaarallista, helposti tulee ostettua jotain mitä ei tarvitse. Kävin ensin Filippa K:n shopissa katsomassa onko vielä jäljellä nuden sävyistä pitsitoppia (erinomainen kesällä vaalean puseron alla) sekä ohutta osterin sävyistä villaneuletta. Löytyi! Kiersin myös kodinosastolla ja Coincasa merkiltä löysin laadukkaita luontoystävällisiä puuvillapyyhkeitä.  Yritän miettiä, myös alessa, tarvitsenko tätä oikeasti? Onko minulla jo mahdollisesti jotain samanlaista? Huvittavinta oli kun huomasin erään liikkeen ale kenkien joukossa juuri minun näköiseni kengät, kunnes tajusin; Hei!!! Minullahan on jo samantyyliset kotona! 

fullsizerender-16

Kävin Dieselin liikkeessä, Beamissa, Stockkalla… jne…Synsamilla, Silmäasemalla ja Optilookissa. Dieselillä oli paljon Alea, tosin kokoja oli vähän. Beamin valikoima on mielenkiintoinen ja yllättävä; Marimekkoa saa myös heiltä. En ole oikein koskaan ollut Marimekko fani, mutta nyt pikkuhiljaa kiinnostus mallistoon on alkanut herätä. Huomaa, että siellä on uudistus käynnissä ja Teurnell vie Marimekkoa yksinkertaisempaan skandinaaviseen suuntaan.. tarkoitan nyt mallistoa! Näin muuten yhden todella makean mekon kevätmallistosta! Musta tietysti:) En sovittanut, mutta varmasti ”joudun” menemään takaisin…. Ja Beamissa oli myös paljon ihanaa alea!

Kuvassa Dieselin (uutta) valikoimaa ja puuterista värimaailmaa;

img_4310

Kuvassa Marimekon kevät uutuuksia Beamissa. ( Ja se musta mekko pilkistää keskellä…)

img_4323

Katselin samalla uusia silmälaseja itselleni. Käytän laseja lukiessa, harvemmin muuten. Haluaisin hieman suuremmat, näyttävät kissamaiset kehykset. Todennäköisesti mustat tai hopeat. Aika monessa ketjuliikkeessä valikoima toisti toinen toistaan. Osassa oli ihan ok palvelu, Optilookissa todella ystävällinen palvelu. Kuulin ensimmäistä kertaa, että myös aurinkolasikehyksistä voi tehdä silmälasit!!! Löysinkin yhdet, mutta niissä oli pieni kirkas keltainen raita! Ei minulle. Nauroinkin myyjälle, että olen varmastikin asiakkaana todella ”ärsyttävä”! Tiedän mitä haluan ja en sitten yhtään jousta… (kuva alla; josta tulikin mieleen… kasvohoito olisi todella tarpeellinen! 🙂 )

Tässä ns. epäedullisessa selfiessä ovat aurinkolasit joiden linssit on poistettu;

img_4313

Silmälasien metsästys jatkuu, vielä on monta liikettä kiertämättä. Toivottavasti alet eivät ehdi loppua. Mietin jopa pitäisikö lähteä Tallinnaan, jos vaikka sieltä löytäisin juuri ne VAU lasit?

Alessa kannattaakin etsiä jotain mitä oikeasti tarvitsee; kodin sisustusta, kenkiä, takin, laadukkaita neuleita, ohuita toppeja, t-paitoja. Laadukkaan ja kalliin tuotteen voi saada alesta erittäin edullisesti, jos niitä ei muuten raaski ostaa. 

img_4303

img_4301-2

Jatkan siis vanhaa tapaani vuosien takaa; kiertelen silloin tällöin keskustan pienissä ja isoissa liikkeissä aina ennen työvuoron alkua. Saan uusia ideoita ja samalla näen kuinka paljon on visuaalisesti kauniita esille panoja ja uusia merkkejä. Ihanaa on  (ja oli) myös kierrellä rauhassa ilman ruuhkaa ja hulinaa. Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.