INSPIRAATIOTA CATWALKEILTA – OSA II

Vaatekaappini pursuaa erilaisia vaatteita. Pakko myöntää etten aina edes muista mitä kaikkea kaapista löytyykään. Siksi onkin ihana haastaa itseni kokeilemaan erilaisia kokonaisuuksia olemassa olevista vaatteistani ja tutkia catwalkien näytöksiä ja  vaatteita, joissa voisi olla ripaus jotain yhdistävää.  (Ensimmäiseen osaan pääset tästä)

Catwalk muoti on yleensä paljon näyttävämpää ja rohkeampaa kuin se muoti mikä lopulta saapuu kauppoihin. Ja hyvä niin, sillä kauppoihin tulevat asut ovat  yleensä kaupallisempia ja käytännöllisempiä. Vaikka toisaalta mikäs siinä, jos voisi pukeutua mitä upeampiin ja erikoisempiin luomuksiin.. 

paljettihame-giphy

Näyttävä 80-luvun metallinhohto;

Omasta vaatekaapista löytyy kyllä kiiltoa ja paljettia, mutta hieman maltillisemmin. Kyllähän näistä vaatteista tulee kieltämättä kasari fiilis 🙂 Ja miksei, jos löytäisin yllä olevien kuvien kaltaisia mekkoja, varmasti käyttäisin.

Jotain kimaltavaa …..Arkisemmat versiot vaatekaapistani; 

Vasemmalla; Paljettihametta  käytän myös arjessa esimerkiksi T-paidan kanssa, kenkinä korkeat tai matalat. Molempia voi myös yhdistää melkein mihin ylä- tai alaosaan tahansa, niin juhlavaan kuin arkiseen. 

Keskellä; Paljettitunika ei ole malliltaan minulle parhain, mutta menettelee kiiltävien asusteiden ja käärmekuosisten leggareiden kanssa. Kiiltävät kengät eivät tarvitse olla sävy sävyyn asun kanssa vaan ne voivat olla täysin päinvastaiset.

Oikealla;  Metallinhohtoinen tunika/mekko, jossa on vesiputous pääntie, laskoksia, drapeerauksia ja kietaisuleikkaus. Malli peittää hieman vatsanseutua, mutta toisaalta suurentaa ylävartaloa.     Eli ei täydellinen, mutta….!  Mekkoa voi käyttää myös kapeiden housujen tai ylipolven saappaiden kanssa. 

Koruja näihin asuihin en kauheasti yhdistä. Rannekoru riittää tai näyttävät korvikset. Myös kengillä ja laukuilla saa lisää näyttävyyttä, varsinkin jos ne ”kiiltää”! Nämä kaikki asut kuvastavat minua jollakin lailla ja täytyy myöntää, että olen aika fiilis pukeutuja. Metallinhohtoa ei siis tarvitse olla päästä varpaisiin ja nämä asut ovat yksi tulkinnoista. Tietenkin, jos menisin juhliin joissa ”pitää” tulla huomatuksi, ihan varmasti pukeutuisin niin näyttävästi kuin mahdollista.. 

Vinkki; Nuden väriset kengät pidentävät jalan linjaa. Remmi nilkassa taas katkaisee ja lyhentää jalkaa. Teräväkärkinen avokas myös pidentää ja tekee jalan siromman näköiseksi.

p.s.  Sukkahousuina Wolfordin ohuet ihonväriset verkkosukkahousut.©Satu Tapola/ samatablogs; omat kuvat ja teksti.

Muut kuvat Vogue Runway, YSL, inernet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.