INNOSTUSTA CATWALKEILTA -OSA III

Pukeutumiseen voi todellakin saada innostusta catwalkeilta!!

Mustaa, sporttisuutta, nahkaa, paljettia, kiiltoa, pitsiä, farkkua ja viistoa helmaa… Kaikkea näitä minulta löytyy entuudestaan. Ja kaikki ne kuuluvat 80-luvun muotiin. Mutta, ne lampaanlapahihat ja puhvihihat jätän ihan suosiolla muille 😀  Kokeilut siis jatkuu, onko minun kaapissani 80-luvun muotiin sopivaa? Eikä muotia tarvitse orjallisesti seurata, aina voi soveltaa omannäköistä. Ja niin on näissä minunkin yhdistelmissäni tehty. Kaikkia näitä asukokonaisuuksia tulen käyttämään ja pitää muistaa, että kaikkia asuja voi myös yhdistellä ristiin. 

Ensimmäinen kuva; hohtaviin tennareihin voi myös yhdistää  nilkkasukat tai verkkosukat. Bomberin sijasta nahkatakki. Toinen kuva; nahkatakin kanssa voi olla myös valkoinen t-paita, tai kukallinen värikäs pusero, kenkinä tennarit tai nilkkurit. Farkut olen itse viime kesänä leikannut lahkeista poikki ja edestä myös lyhemmäksi kuin takaa. Kolmas kuva; Pitsimekon kanssa sopii myös avokkaat, kimaltavat sukat tai verkkosukkahousut. Musta nahkatakki ja tai bomber. Neljäs kuva; viistohelmaisen hameen kanssa verkkosukkahousut, kuosilliset sukkahousut, hopeat avokkaat tai tennarit ja takkina nahkatakki. Aina kannattaa kokeilla välillä ”outojakin” yhdistelmiä… voit yllättyä!

Huomasit varmaan, että toistan itseäni; verkkosukkahousut, kimaltavat nilkkasukat, verkko… No ne nyt vaan on niin HOT juuri nyt, tosin muodin edellä kävijät etsivät niitä jo viime vuonna.

Alla olevista kuvista on poimittu muutamia ideoita omiin vaatekokeiluihini, mutta oman näköisesti ja  maltillisemmin.

(Pakko kuitenkin tunnustaa.. PBO:n biker idealla oleva farkkutakki on kuitenkin tämän kevään mallistoa..muut vuoden, kaksi, kolme vanhoja… )

Seuraavaan osioon jotain valkoista ja jotain romanttista! 

pitsimekko-giphy©Teksti ja omat kuvat Satu Tapola / samatablogs.wordpress.com

Muut kuvat internet, fashion trends, vogue, runway

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.