INNOSTUSTA CATWALKEILTA OSA IV

Kokeilut ja sovitukset jatkuu. Uskomatonta mitä kaikkea voikaan vaatekaappien kätköistä löytyä. Minulla on ongelmana se, että kaikki tai suurin osa on mustaa.. Tosin rakastan mustia vaatteita, ne myös sopivat minulle. Vaatekaapissani on onneksi myös vähän valkoista ja joitakin värejä. Tämä vaatekokeiluni on ollut super hauskaa ja ideoita antava. Eli aina ei ole pakko ostaa uutta, joten suosittelen lämpimästi oman vaatekaapin siivousta perinpohjin. Ja kokeile ennen kaikkea mitä oudompia yhdistelmiä, voit yllättyä positiivisesti! 

Monissa vaatteissani oli ja on joitakin muodin elementtejä, joita löysin catwalkeilta. Erilaisilla yhdistelmillä saa saman vaatteen näyttämään aivan erilaiselta. Kun esimerkiksi valkoisen bleiserin yhdistää lyhyen farkkuhameen kanssa tulee asusta paljon rennompi.. voisin kokeilla myös farkkusortsien kanssa. Ja nämä kuvassa olevat culottes-housut tekevät asusta muodikkaan asiallisen. 

Laatikkomainen ja epäsymmetrinen valkoinen pusero näyttää mekolta kun siihen yhdistää valkoisen hameen. Puseroa voi käyttää myös kapeiden housujen kanssa tai voisin kokeilla sitä myös lyhyiden sortsien kanssa. Jos yhdistän asuun leveät culottes-housut asu todella muuttaa muotoaan.

Romanttinen ja runsas pusero vaatii mielestäni kapean ja kevyen alaosan. Toimii hameen, kapeiden housujen ja sortsien kanssa. Mielestäni tämä asu on kunnon ”loma-asu”!

Vaaleansininen unelma toimii niin mustan, valkoisen kuin farkunkin kanssa. Kun näihin asuihin yhdistää kaulakoruja ja muita asusteita fiiliksen mukaan, asut saavat uutta potkua. Olen yhdistänyt isot helmet valkoisen asun kanssa, vaikka en ”helmi-ihminen” olekaan. Joskus voi kokeilla jotain uutta ja kenties ”outoakin”. Koruja voi myös lisätä paljon, suorastaan ”röykkiöittäin”. Pelkästään kenkien vaihtelu tyylistä toiseen tuo asuihin uutta särmää. 

Joka kevät sitä miettii ettei ole mitään päällepantavaa ja on ihan pakko saada uutta! Mutta onko? Jos rehellisiä ollaan, niin ei ole. Nytkin olen todistanut, että kaapistani löytyy paljon elementtejä, jotka toimivat nyt ja myöhemminkin. Jos käyttää hieman mielikuvistusta ja yhdistelee rohkeasti tai edes kokeilee hulluiltakin tuntuvia ideoita, voi löytää monta uutta asua!! Ja vielä omasta vaatekaapista. Kaiken ei tarvitse olla suoraan kopioita siitä mitä on muodissa, vaan asuun tai asuihin voi tuoda jotain sitä omaa… 

Kokeilkaa, yhdistelkää, kuvaa asut kotona vaikka peilin kautta jos ei muuten. Kaiken ei tarvitse olla uutta. ©Teksti ja omat kuvat Satu Tapola / samatablogs.wordpress.com

Muut kuvat internet, Vogue Runway, Philipp Plein 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.