SITÄ JOTAIN ETSIMÄSSÄ….

Syksyn mittaan olen käynyt siellä ja täällä sovittelemassa impulsiivisesti vaatteita. Etsinyt jotain, todellakin jotain. Jotain .. joka saa ihokarvat pystyyn tai saan wow-elämyksen ensisilmäyksellä. Rakastan ”sen jonkin etsimistä” , yleensä silloin löytää ne parhaimmat  vaate löydöt. Palvelusta sen verran, että olen saanut hyvää palvelua, vähemmän hyvää tai sitten en lainkaan. Tosin ns. ylimitoitettu palvelu.. myyjä olan takana.. saa minut kääntymään pois. Tai jos minulta kysytään mitä etsin, ja vastaan katselen… enkä saa sitä katselu rauhaa, lähden pois.

Olen myös ärsyttävän ”tietoinen” silloin kun haen jotain sitä tiettyä, visio on päässäni ja kerron myyjälle mitä etsin. Viimeksi kävi niin, että minut koettiin hankalaksi asiakkaaksi, joka ei ”suostu” edes kokeilemaan, mutta miksi tuhlaisin aikaani?? Miksi jos tiedän mitä haluan? Toki, jos ei etsi sitä tiettyä voin sovitella… mutta mitä jos etsin juuri sitä tiettyä ja näen kun se on ns. siinä!!?

Joka tapauksessa,  sovittelu spontaanisti on mahtavaa, varsinkin kun tekee löytöjä eikä ole kuten minä” ärsyttävän tietoinen” kuluttaja. ( viime viikko sai minut kokemaan näin!) Etsiminen jatkuu .. kokeilua, kokeilua… ja pakko myöntää, olen todella ärsyttävä asiakas… juu ei.. lämmin väri.. liian… pitkä, väärän mallinen, väärä väri, lyhyt.. ja kaiken tämän jälkeen voin kuitenkin pukeutua juuri niin ” väärän malliseen” kuin vain mahdollista ja vain siksi, että olen RAKASTANUT vaatteeseen. Mitä siitä jos se ei ole vartalolleni täydellinen? Käytän aina (tai ainakin melkein) mustaa, kun taas asusteissa voi olla väriä.

Joku taisi tässä hetki sitten sanoa minulle; laitat sä mitä tahansa päällesi, kaikki näyttää hyvältä! Jos mä laittaisin niin olisin ihan kauhea! Ehkä se oli siinä; ASENNE!! Joten kaikki rohkeasti kokeilemaan mitä oudompia ja erikoisempia malleja, värejä jne… voit löytää itsesi uudelleen! 

turkis 2

Alla sovittelua; Tigerin, Pbo:n ja Zaran, Joutsenen vaatteita.

pbo nahkahame 2

Kävin myös PBO:n Showroomilla katsastamassa tulevaa kevään ja kesän mallistoa;

cropped-img-6903


©Samatablogs/ Satu Tapola; kuvat ja teksti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.