IHONHOITOA TALVEN KESKELLÄ

Ihonhoito.. toiset uskoo voiteiden tehoon, toiset kosmetologin hoitoihin ja jotkut esteettisiin kauneushoitoihin (kyynisimmät ei mihinkään). Minä uskon kaikkiin edellä mainittuihin hoitoihin. Ihon ikääntymistä voi hidastaa, mutta ei estää. Ja jos on keinoja, joilla sitä voi estää, niin tottakai! 

Seuraan paljon mitä tapahtuu ihonhoidon saralla. Ja olenkin aina valmis kokeilemaan uutta, mielellään laadukasta ja tehokasta voidetta tai hoitoa. Toki hintakin asettaa omat rajansa. Olen sitä mieltä, että jo kosmetologin hoidoilla muutaman kerran vuodessa tekee ihmeitä. Aikaisemmin riitti peruskasvohoito muutaman kerran vuodessa. Nykyään ikä on tehnyt tehtävänsä -valitettavasti- ja tuntuu, ettei enää ihan mikä tahansa riitä. Kasvoissani näkyy helposti turvotus, väsymys ja väärä ruokavalio. Ihoni on myös atooppinen, joten kosteutus ja kuivan ihon voide ovat kaiken a ja o. Perintönä saan myös vieläkin enemmän roikkuvat silmäluomet, löysän leukalinjan, ns. hamsteripussit suupieliin… masentavaa!

Saattaa olla, että tulevaisuudessa joudun kääntymään plastiikkakirurgin puoleen. Turhamaisuutta? Kenties, mutta oma valinta. Tällä hetkellä kokeilen Medik8 tuotteita. Olen käyttänyt niitä n. 2 kuukautta ja mielestäni tehon huomaa. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia, miellyttävän tuoksuisia ja riittoisia. Saan helposti ihottumaa, nokkosrokkoa jne.. joten en ihan heti lähde kylmiltäni tuotteita ostamaan. Ensin pitää kokeilla. Jos se ei onnistu, en osta tuotettakaan. 

Myös ystävät ovat kommentoineet ettei ihoni ole enää niin kuiva ja näyttää kuulaalta. Totta, mutta koska maanvetovoima vetää kasvojani puoleensa, ajattelin käydä hoidossa, jossa on enemmän ”tehoja”.

Nimittäin Siluetti Spa:n Ihon happikuorinta ja radiofrekvenssihoito. Jo yhdestä hoitokerrasta näkee tuloksia. Hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenisynteesiä. Toki sarja hoito on tehokkain; aineenvaihdunta vilkastuu, iho heleytyy ja kiinteytyy lisää. Hoito tuntuu kasvoilla kuumotuksena ja pienenä ”poltteluna”, ei kuitenkaan epämiellyttävänä.   Ja tulos on kyllä silmin nähden erilainen. Ennen hoitoa olin väsynyt keski-ikäinen, jonka kasvot olivat turvoksissa. Lähtiessä iho on silmin nähden kirkastunut, turvotus laskenut ja iho hehkuu.. eikä edes ole meikkiä! 

Kuva alla; pukuhuoneessa, menossa hoitoon ja hoidon jälkeen; (lähikuvassa keskellä se turvonnut ja roikkuva möhkäle…)

Kasvohoidot, voiteet ja seerumit, ruokavalio, kuntoilu, riittävä yöuni! Kaikki tämä vaikuttaa ihon kuntoon. Ihanaa on hoitaa itseään, mutta on kyllä välillä ihana syödä suklaata, nauttia hyvästä ruuasta ja viinistä. Itseä pitääkin helliä kaikin tavoin ❤


Kuvat ja teksti ©️Satu Tapola, samatablogs.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.