SS´18 PASTELLIN SÄVYJÄ

Herkulliset pastellivärit valtaavat kevät- kesä muodin 2018! Kylmiä ”jäätelö värejä” esiintyy runsaasti niin vaatteissa kuin meikeissä. Nämä värit ovat vain yksi trendi kauden väreissä. Poimin blogiini itseäni kiinnostavat värit, ensimmäisenä pastellit.

 Keväisin herään ja ihastun aina uudelleen näihin ihaniin ns. karkki-väreihin. Mikä parasta (ainakin muotinäytöksissä) värimaailmasta löytyy myös paljon ns. kylmiä värejä, eli saattaisin löytää kaupoista jotain myös itselleni… pidetään peukkuja, että valikoimiin tulee niitäkin.

Pastelliset värit koetaan usein naisellisiksi, romanttisiksi tai tyttömäisiksi väreiksi -totta- mutta mikset rikkoisi näitä linjoja pukeutumalla juuri omaan tyyliin? Ei kaikki tarvitse olla päästä varpaisiin hempeitä sävyjä, niitä voi tehostaa tummemmalla väripaletilla, erilaisilla tyyleillä jne… Jos et lämpene vaaleanpunaiselle tai laventelille, kokeile sinisen sävyjä, keltaista tai vihreää.. siis pastelleissa! Jos väri ei houkuttele vaatteissa, miten olisi pastellinen laukku, kengät tai muu asuste?

Jos olet mustan tai muun tumman ystävä;  riko tummaa värimaailmaa vaikkapa laventelin sävyisellä puserolla. Tai miten olisi nahkahousut ja vaaleanpunainen pusero, farkut ja pastellia täynnä oleva kukallinen pusero?… Vaihtoehtoja on monia. Itse voisin tehdä juuri näin. Neuleita, pellavaa, sifonkia, silkkiä, läpikuultavuutta ja laskeutuvuutta, naisellisia leikkauksia, rusetteja. Kaikkea ihanaa kevääseen ja kesään sopivaa<3 Kokeile ja ylläty!

Näyttökuva 2018-1-31 kello 6.26.59

Näyttökuva 2018-1-31 kello 18.29.16

Näyttökuva 2018-1-31 kello 18.28.03

Näyttökuva 2018-1-31 kello 18.28.47

Teksti ©️Satu Tapola, samatablogs.com


 

Kuvat ja kuvakaappaukset; internet, runway, fashion show´s, vogue, 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.