Tunnelatauksia

Elämä on välillä erikoista, ensin koet huumaavan suuren tunteen ja seuraavana hetkenä suurta surua. Tänään olin tätini hautajaisissa, eilen ja toissapäivänä koin jotain upeaa. Erityisesti mieleeni jäi eilinen syvä tunnelataus, joka oli niin syvä etten muista milloin viimeksi olisin kokenut jotain samanlaista. En pysty selittämään asiaa tarkemmin, mutta jokainen, joka sen joskus kokee tietää mistä puhun… eikä sellaista tunnetta tule joka päivä vastaan.

Erikoinen ristiriita näiden parin päivän välillä.

Hautajaiset ovat aina kamalia, kauheinta on lopullisuus. Mielikuvat ihmisestä sujahtelevat laidasta laitaan. Muistat mitä teimme silloin, millainen olit silloin ja mistä nauroimme silloin. Mielikuvat tädistäni ovat kauniita enkä ”onneksi” ehtinyt näkemään häntä viimeisinä hetkinä. Parempi niin, sillä mieluummin muistan hänet sellaisena kuin hän oli.

Olen tänä kesänä pitkästä aikaa juhlinut, tavannut ystäviä ja tutustunut uusiin ihmisiin. Olen nauttinut täysillä, uskaltanut heittäytyä, ajatuksena -yksi elämä – ja yritän pitää ajatuksen mielessäni joka päivä. Nauttia joka hetkestä jos mahdollista! Opiskelut jatkuvat työn ohella, mutta kesä on mennyt tosin hieman löysemmin rantein myönnetään. Vielä viikko töitä ja vihdoin ansaitulle lomalle. Huomenna paluu arkeen ja töihin, pieni rutistus ennen ansaittua lomaa.

Kesää on vielä paljon jäljellä ja jännityksellä odotan mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan. Toivottavasti paljon positiivisia kokemuksia, iloa ja onnistumisia sekä yhteisiä hetkiä hyvien ystävien kanssa. Juhliakin toivottavasti. Seuraavaksi onkin aika katsastaa syksyn muoti ja mitä se tuo tullessaan. Värejä, tyylejä, vinkkejä jne.. siitä lisää myöhemmin! Nyt nautitaan kesästä ja kesävaatteista.

Nähdään pian ❤️

Kuvat ja teksti; ©Satu Tapola, http://www.samatablogs.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.