Sovituskopissa ja vähän muutakin…

Parasta terapiaa on yhteinen kierros Helsingin keskustan liikkeissä, hyvän ystävän kanssa. Mikä voisi olla hauskempaa kuin tutkia uutta valikoimaa ja sovittaa erilaisia vaatteita ja asusteita. Ja päättää päivä terassille! (Tosin ensin piti hoitaa eräs virallinen asia ja kun homma oli hoidettu, hauskin osuus alkoi). Lähdimme päämäärättömästi kiertelemään keskustan kauppoja.

Itselläni on yleensä aika hyvä vainu ja tarkoitan tällä sitä, että en käy jokaikistä vaatekappaletta läpi mitä vastaan tulee, vaan jo merkin tyylistä näen pidänkö siitä vai en. Voisiko sanoa; haukan silmäni bongaavat vaatteita ja värejä.. Sen perusteella menen katsomaan mitä mahtaa löytyä. Tyyli, laatu, värit – kaikki ne vaikuttavat – ja tottakai hinta.

Valitettavasti bongaan aina ne kalleimmat 🙂

Kävelimme erään merkin ohi ja sanoin ystävälleni; toi haalari muuten sopis sulle! Johon hän, ai? En mä nyt mitään haalaria ja värikäs??? Hetken houkuttelin häntä sovituskoppiin ja lupaamalla hänelle sovittavani myös mekkoa, jos hän sovittaa haalaria.. done.. Ei muuta kuin sovituskoppiin! Hän epäili ettei ole kokoja tai kyseinen koko ei riitä hänelle jne.. Kuinkas kävikään! Haalari oli upea ja … hän osti sen!!! Tosin hän hetken ihmetteli mites tässä nyt näin kävi! Väriä, ei mustaa ja vielä haalari!

Sovittamani mekko oli myös upea ja aika eri tyyliä kuin normaalisti käytän. Tyttömäinen, mietin heti miten yhdistäisin sen dramaattisempiin asusteisiin ja biker nahkatakkiin. No, mekko ei lähtenyt mukaan, mutta ystäväni sai uuden upean haalarin.

Olen ollut lomalla reilut kaksi viikkoa ja vielä reilu viikko jäljellä. Ihana loma! Erilaisia juhlia ihanien ystävien ja työtovereiden kanssa sekä mahtavia kohtaamisia, uusia tuttavuuksia, opiskelua, hyvää ruokaa, elokuvia, muotia, ihastumisia, stalkkereita..

Todellakin; Instan ihmeellinen maailma antaa mahtavat puitteet stalkkereille OMG! (Melkeinpä voisin kirjoittaa oman postauksen Instasta!) Onneksi en kuitenkaan hätkähdä vähästä… ja osaan nauraa jutuille!

Kesä jatkuu vaikka työ alkaa ensi viikolla, odotan kuitenkin innolla mitä mahdollisuuksia syksy tuo tullessaan kaikilla elämän osa alueilla. Koskaan ei pidä sanoa ehdottomasti ei 🙂 Ja sitä paitsi elämästä pitää nauttia!

Koskaan ei pidä myöskään sanoa ei; uudelle tyylille, väreille ja muodille yleensä! Mitä mahdollisuuksia sieltä löytyykään.

Heräteostokset ovat yleensä parasta mitä tiedän. Jos lähdet etsimään jotain tiettyä et varmasti löydä, mutta silloin kun vaate tai asuste kävelee kirjaimellisesti vastaan; osta se, älä epäröi, varmistat vain kyseisestä liikkeestä onko tuotteella vaihto- tai palautusoikeutta. Sovittamalla kotona tuotetta erilaisten vaatteiden tai asusteiden kanssa, näet toimiiko tuote vai ei. (Jos päätät palauttaa tuotteen, muista ettet ota tuotemerkki lappuja irti ja säilytät kuitin, näin palautus- ja vaihto-oikeus tuotteelle säilyy). Aina ei myöskään tarvitse ostaa uutta tai kannata, vaan löytöjä voi tehdä kirppiksiltä. Mieti myös tarkkaan tarvitsetko uutta ja tee vaikkapa lista mitä oikeasti tarvitset niin ei tule huti ostoja:)

Joskus voi vain mennä sovittelemaan ja saada sitä kautta ideoita omaan pukeutumiseen.

Mahtavaa elokuuta kaikille teille ja kuten jo sanoinkin; muistetaan nauttia elämästä kaikin tavoin ❤️

©Satu Tapola, http://www.samatablogs@gmail.com; kuvat ja teksti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.