Muistoja viime kesältä…

Kulunut vuosi on ollut todella erikoinen ja aika uskomattomia kokemuksiakin se on tuonut tullessaan. Viime vuosi oli raskas ja hienointa onkin, että olen täysin ”kuitannut” menneisyyden. Aika uskomaton fiilis!! Ja yllättävän nopeasti. Ehkä olin jo asiaa työstänyt tietämättäni, ainakin jollain tasolla.

Ainoa asia mikä harmittaa ja paljonkin, on se kuinka sokea olin ja kuinka vuosia suljin silmäni uskoen johonkin, mitä ei koskaan tai ainakaan vuosiin ollut. Ainahan toki tarvitaan kaksi ihmistä asioihin eikä kukaan ole täysin syytön. Pahinta varmasti olikin se, että itsekin alkoi uskoa toisen kommentteihin. Tavallaan suljen edellisen elämän kirjan kannet lopullisesti kiinni tältä osin.

Itse asiaan, kesä meni todella vauhdikkaissa merkeissä, olen kokenut jos jonkinlaisia kohtaamisia ja ihan vain yhteydenottoja. Nimittäin Instagram on hyvä esimerkki ihan uskomattomista viesteistä mitä sieltä satelee ikähaarukalla 25 – 65 v.

On öljynporauslautan insinööriä, joka haluaa olla ystävä ja rukoilee puolestasi, on jenkki lääkäri, joka on komennuksella Israelissa ja on löytänyt sielunkumppaninsa juuri minusta. On n. 30 v mies, joka näytti 20 vuotiaalta ja halusi kuumeisesti treffata ja tulla minua tapaamaan, koska olen se oikea. Ei millään luovuttanut, joten piti olla ilkeä! Elokuussa tai syyskuussa sain taas yhden viestin; Olet kuuma, hot, seksikäs (englanniksi) ja upean näköinen! Haluan, että tulet luokseni Hotelli Arthuriin! Tyyppi oli italialainen ja komea, hän kertoi olevansa iso ja paras pano.

Lähdin mukaan viestittelyyn ihan huvikseni ja kysyin; eikö maailma ole täynnä kauniita ja kuumia naisia, varsinkin täällä Suomessa? Kuulema kyllä, mutta kaikki blondeja ja hän haluaa minut koska olen tummahiuksinen ja kuuma, hot, seksikäs …. bla bla blaa.. Kieltäydyin kunniasta, hän laittoi jopa puhelinnumeronsa minulle. Tässä numeroni, ilmoita kun tulet, treffataan hotellin aulassa ja jos et pidä siitä mitä näet; fine! Mutta pidät minusta, olen komea ja iso ja panen sinua niin ettei kukaan ole pannut. (Komea hän kyllä oli!) Meillä on kaksi päivää aikaa! No… enpä tehnyt muuta kuin painoin delete nappulaa!

Omg!!! Viimeisin tuli tyyliin 24 vuotiaalta tyypiltä, joka kysyi pidänkö nuoremmista miehistä? Jotkut ”vanhemmat” naiset kuulema käy kuumana nuoriin miehiin. No en vastannut.. hylkää viesti, estä viesti..

Estettyjä viestejä ja tyyppejä on aika paljon! Mutta hienoa toki jos olen niin usean miehen mielestä kuuma, seksikäs, hot, kaunis ….

Tinderistä sain viestejä; tuu tänne? Ai minne? Tänne mun luo.. Miksi? Minne?No tänne mun luo, me asutaan aika lähellä toisiamme, panen sua, mä oon paras!!! Et ole ikinä saanut mitään vastaavaa…

Tai joku haluaa olla minun koira 24 h! Houkutteleva ajatus, varsinkin jos koira maksaa laskut ja elättää minut?? hahahah Aika sitkeä tyyppi myös ja ei todellakaan pahan näköinen 🙂

Olen saanut kuvia, no miehen tietystä ruumiinosasta.. ja en todellakaan vain yhtä vaan useita. Olisin voinut tehdä kuva-installaation sukupuolielimistä tai jopa näyttelyn. Muotoja riitti ja monenmoisia malleja.

Sekin oli aika pelottava kokemus, se viestien määrä ja tietynlainen röyhkeys. Olinkin ensin viikon Tinderissä, menin paniikkiin siitä viesti määrästä mitä sieltä tulvi ja siis oikeasti tulvi. Aluksi kun tuli myös vedeltyä niitä tyyppejä vahingossa väärään suuntaan.. omg:) Piti vain katsoa kuvaa ja oho taas tykkäsin 🙂 🙂

Poistin itseni melkein heti ennen kuin ehdin miettimään sen enempää ja siitä viikon päästä olin uudelleen Tinderissä.. osittain ystävieni yllyttämänä, tekee kuulema hyvää minulle. Toisella kertaa olin jo ehtinyt sisäistämään missä mennään ja mikä palvelun tarkoitus on. Kukaan keneen törmäsin ei halunnut muuta kuin sitä itseään ja kuvan kera.. siis sen alapää kuvan kera.. ainakin suurin osa. Muutamaa henkilöä treffasin, mutta jokin esti, etten halunnutkaan jatkaa.. ja aina olin oikeassa .. se oli se vaisto. Nämä tyypit jäivät oikeasti kahvila tasolle, osa ainakin… Joidenkin kanssa viestittelin pidempään, mutta koska ei sytyttänyt poistin tyypit. Kuukauden verran maksoin palvelusta, koska halusin nähdä kuka minusta tykkää! Tykkääjiä oli reilut 1500! Kyllä 1500 yli! Järkyttävää, olihan joukossa ihan ok tyyppejä, osa ihan kamalia. Anteeksi kun sanon näin, mutta kyllä kamalia! (Kauneushan on katsojan silmissä).

Kesällä eräs hyvä ystäväni sanoi, että minulla on punainen aura lantion kohdalla ja se näkyy eroottisena säteilynä. Venäläinen sanonta. Ehkä minulla oli punainen aura, sillä todellakin sain outoja kommentteja metron liukuportaissa pepustani, yleensä ulkonäöstäni. Ruokaa tilatessa lounaalla, hyvä ettei henkilö tullut tiskin yli suoraan syliin.. Välillä käännyin vaistomaisesti katsomaan taakseni; katsooko hän minua? Voitte kuvitella kuinka outoa on kohdata näitä reaktioita kun ei ole rekisteröinyt miehiä flirttailun muodossa vuosiin. Onhan se ollut hienoa tottakai ja yleensäkin itsetuntoa nostavaa vaikka aina olenkin ollut sinut itseni kanssa.

Sitten Tinderissä tapahtui jotain outoa, sähköistä kemiaa, tiesin kuvan perusteella että hitto toi on se!! Ihan uskomaton tunne ja kun vielä tuli match … Wow! Viestitkin olivat heti alusta lähtien sähköä täynnä. Siitä se lähti, tein jotain mitä en ole koskaan elämäni aikana tehnyt. Lähdin treffeille ja palasin seuraavana päivänä. Treffit olivat sähköä, käsin kosketeltavaa tunnetta täynnä, ihan käsittämätöntä. Ajattelin, että olen ehkä sekaisin? Kundihan oli minua huomattavasti nuorempi, mutta en edes ajatellut asiaa, jostain syystä ikäero ei tuntunut. Ihastus todellakin voi tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta, silloin kun sitä ei odota. Muutamia kuumia kertoja treffailimme hyvinkin intevsiivisesti.

Olin ja olen edelleenkin ajatellut elää hetkessä, eli antaa mennä vaan. Meillähän on vain yksi elämä. Niin paljon olen jo menettänyt aikaa enkä enää haluaisi menettää yhtään mahdollisuutta. Onhan se ihan mahtavaa kun joku huomioi sinut, puhuu kauniisti, pelkkä kosketus on sähköä ja kemiaa. En sen enempää pura asiaa auki kuin että, kokemus oli mahtava ja harmi että elämäntilanteet eivät kohdanneet. Olihan se kova pettymys ja on edelleen. Ehkä se elämänkokemus ja ikäero näkyi hetkessä elämisessä ja riskien ottamisessa.. kuka tietää.

Joten nyt olen piilottanut näkyvyyteni, en tosin vielä poistanut itseäni kokonaan Tinderistä. Olen päättänyt etten treffaile ja jään ns. talviunille ja ehkä ensi kesänä uudelleen.

Yhteenvetona voin sanoa, että olen saanut näiden viestien ja kuvien kautta niin mahtavat naurut ystävieni kanssa ja monta hyvää hetkeä ja muutaman kokemuksenkin lisää elämääni. Olemme juoneet viiniä ja nauraneet vedet silmissä, miettineet onko kaikki totta ja mitä helvettiä miehet ajattelee. Rehellisyyden nimissä naiset varmasti tekevät samoin! Itselleni ei nyt ihan ensimmäisenä tule mieleen laittaa kuvia alapäästäni kenellekään!

Onko deittailu meininki netin myötä muuttunut ronskiksi ja pelkästään seksistiseksi? Onhan se ehkä huomattavasti helpompaa kuin lähteä konkreettisesti treffeille ja voit heti sanoa ilman silmiin katsomista; haluan vain panna! Netin tarjoamiin deittipalveluihin voi jäädä koukkuun. Ihan varmasti moni jääkin! En ihmettele yhtään…

Jään siis tauolle deittailusta ja ehkä se oikea vielä tulee vastaan, sellainen kenelle näytän kuka sisimmässäni oikeasti olen.

Ystävieni mielestä olen ihan eri ihminen kuin aikaisempina vuosina ja itsekin tunnen, että se oikea Satu on tullut takaisin vuosien jälkeen. Muuri on alkanut sulamaan.

Deittailussa ei iällä ole niinkään väliä, kemiat ratkaisee, sitäpaitsi en edes koe olevani niin vanha kuin olen. Ehkä se on haitta ehkä ei? Kuka tietää? Seuravaa kipinää odotellessa 🙂 🙂 Kiitos ihanat ystävät kun olette kannustaneet ja tsempanneet kaikkina aikoina ja erityisesti nyt kun revittelin koko viime kesän ♥️

©️Satu Tapola, http://www.samatablogs.com Teksti ja kuvat. Kuvat ovat instasta ja laitoin ne viesti määrän perusteella sisällöksi kirjoitukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.