VUOSI 2019.. Vihdoin olen oppinut elämään täysillä..

Kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas ja mielenkiintoinen. Niin ammatillisesti kuin yksityiselämänkin puolella. Aika on mennyt ällistyttävän nopeasti. Opiskelut työn ohella on saatu päätökseen ja erinomaisin tuloksin. Hetkellisesti on jopa tullut ”tyhjä olo” -mitä nyt? Mitä seuraavaksi? Mahtava fiilis…homma saatu kasaan! Tosin vielä on yksi koulupäivä jäljellä.. Olen oppinut paljon uutta, kehittynyt ja olen jopa miettinyt mitä sitten opiskelisin tai miten voisi kehittyä edelleen? Jää nähtäväksi mitä seuraavaksi.

Aiemmin kerroinkin olleeni muutaman kuukauden Tinderissä, lopulta sain tarpeekseni jatkuvista seksi ehdotuksista ja alapään kuvista. Luovutin!

Tiedän, tiedän, Tinderiinhän mennään yleensä seksin vuoksi ja ehkä vain yhden illan suhteiden vuoksi. Itse en mennyt siksi vaan ihan uteliaisuuttani sekä halusin nähdä ”uskallanko” heittäytyä ja kohdata tuntemattomia ihmisiä. Pakko sanoa, että joukkoon mahtui jos jonkinlaisia kohtaamisia, osa hyviä, osa huonoja ja osa katastrofaalisia ja ainakin sai nauraa, todellakin nauraa kaikille hulluille kommenteille ja keskusteluille:) Joskus joku yllätti ja sai vatsan pohjaan kutinaa, kerran myös epäilys sai minut varovaiseksi ja kuinkas ollakaan olin oikeassa. Onneksi en edennyt pidemmällä tyypin kanssa.

Päätin lopulta luovuttaa ja lähteä pois Tinderistä. Syynä osittain myös pettymys… Tosin tähän pettymykseen on jäänyt jokin outo kiemura, johon aina palaan ja ilmeisesti olen jäänyt myös tämän pettymyksen tajuntaan jollain lailla, koska ei hänkään täydellisesti katoa elämästäni tai hävitä minua elämästään lopullisesti.. niin sanoakseni 🙂 🙂

Lokakuussa päätin käydä vain baareissa ja elää ns. yksinäistä elämää ilman miestä…. juhlia ystävien kanssa ja käydä paikoissa sekä tapahtumissa, joissa en normaalisti kävisi. Ajattelin, että olkoon; NO LIFE! Ja hauskaa on riittänytKiitos ihanat ystävät ❤

2 viikkoa sitten olin sunnuntaina lähdössä töihin ja hetken mielenhäiriössä menin takaisin Tinderiin. Ajattelin viihdyttää itseäni jos ei muuta 🙂 Lähdin töihin ja parin tunnin päästä tauolla vilkaisin puhelinta.. kuinkas ollakaan minulla oli 8 matchia ja 16 viestiä! (Tällä kertaa muuten laitoin ikähaarukaksi 27-45 v). Ihan tarkoituksella.... Onhan Tinder aika raakaa, ulkonäön perusteella joo ei joo ei… Todellisuudessa et tiedä kuinka hyvän tyypin missaat!

Yllätyin todella positiivisesti; kauniita sanoja, kohteliaisuuksia ja oikeasti hyviä tyyppejä. On ollut hauska käydä drinkillä ja treffeillä. Treffit ovat olleet hauskoja kohtaamisia, ehkä jokin niistä johtaa seuraavaan kohtaamiseen.. ilmassa on kuitenkin ollut jotain jännittävää.. jään mielenkiinnolla odottamaan.. Kaikki tämä siis kahden viikon aikana..

Sitä paitsi olin pitkässä avioliitossa, joka loppui periaatteessa jo vuosia sitten.. tosin en sitä tajunnut silloin, suhdehan oli ihan helvetin huono monta vuotta. Onneksi tajuan sen nyt! Siksi onkin ollut ihana huomata olevansa elossa ja tietää, että on haluttava, seksikäs ja kaunis.. Nämä ovat siis näitä kauniita sanoja, joista olen saanut nauttia viime aikoina. Avioliitto vuosina yleensä olin se välttämätön paha, joka oli aina väärässä ja teki kaiken väärin!

Tiedän kyllä omat hyvät ja huonot puoleni, niin hyvässä kuin pahassa ja tiedän miltä näytän, mielestäni olen sinut itseni kanssa. Eikä minulla todellakaan ole harhakuvitelmia itsestäni.

Nykyään osaan nauttia elämästä ja tehdä hullujakin, rohkeita tekoja ja asioita! Ja pääasia on etten välitä mitä muut ajattelee. Pitää elää täysillä ja nauttia, kertoa mitä ajattelee. Elämä on niin hiton lyhyt, joten en halua tuhlata hetkeäkään. Kaikesta selviää, tuli mitä tuli. Onhan tässä jo selvitty vaikka mistä… Sitä paitsi luulen, että olen loppuelämäni yksin, tarkoitan tällä tietysti suhdetta mieheen. Onhan minulla läheiset ja ystävät, eli en kuitenkaan ole varsinaisesti yksin.

En taida enää uskoa elämän rakkauteen ja tai mihinkään pysyvään. Suurinosa kohtaamistani miehistä käyttää sanaa: Nähdään! Hitto inhoan koko sanaa… Voisiko sanoa; oli kiva tavata ja kaikkea hyvää! Jos sanon jollekin; NÄHDÄÄN! Se tarkoittaa no EI NÄHDÄ!

Joten nautin elämästä niin hyvin kuin osaan ja annan palaa. Otan vastaan kaikki kohteliaisuudet ja lahjat joita minulle annetaan. Omasta mielestäni olen sen ansainnut kaiken jälkeen!

Ihanaa on ollut kuulla myös hyvien ystävien kommentteja; Olet ihan eri ihminen, vuosi sitten en olisi uskonut sinun tekevän näin tai olevan näin rohkea! Mitä sinulle on tapahtunut kun näytät ihan erilaiselta, upealta? Viimeksi vastasin; erosin! 🙂 🙂 🙂 Ero teki loppujen lopuksi erittäin hyvää 🙂

Tiedätkö mitä? Minkä ihmeen vuoksi tietyt ihmiset, sukulaiset, ystävät ja tutut katoavat jos erotaan? En käsitä, en ollenkaan! Hyvät ystävät kuitenkin ovat ja pysyvät! Onneksi!

Mediassa nykyään kirjoitetaan paljon nuorempien miesten suhteista itseään vanhempiin naisiin, joskus huomattavasti vanhempiin.. Eilen juuri luin jutun Madonnasta, hän kuulema ei vilkaisekaan itsensä ikäisiä miehiä kohti. Miksi pitäisi? Miksi on tabu nainen ja nuorempi mies? Kun vuosia, vanhemmat miehet ovat voineet olla itseään huomattavasti nuorempien naisten kanssa. Miksi nainen ei voi tehdä kuten miehet? Jos kemiat kohtaa niin hitto, antaa palaa… Niin aioin ainakin minä tehdä, niin kauan kun näytän siedettävältä ja toinen sukupuoli tuntee kiinnostusta minua kohtaan ❤Oli hän sitten minua nuorempi vähän tai paljon…

Kuka tietää kuinka kauan jaksan taas Tinderin ihmeellistä maailmaa.. ehkä hetken … ehkä en… ehkä palaan uudelleen.. ehkä en…

Ihanaa joulun odotusta ihanat ❤️

(Seuraava jutussa käsittelen tulevaa kevään muotia väreineen… )

teksti ja kuvat ©️Satu Tapola, http://www.samatablogs.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.