Lenkkeily saa mielikuvituksen liikkeelle…

Nyt kun ”joutuu” olemaan kotona, sitä tulee mieleen kaikenlaisia outouksia. Tänään lähdin lenkille, koska sääkin näytti hyvältä eikä satanut. Kiersin Jollakseen täältä Herttoniemestä. Lenkillä musiikin pauhatessa korvissani, alkoivat ajatukset ja kuvitelmat elämään päässäni. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, tarinoiden kertomisesta. En vain ole antanut itselleni lupaa tehdä niin. Kokeilin jopa kirjoittaa erään tarinan, eroottisen, naisen näkökulmasta. En ole sitä julkaissut.. ainakaan vielä.. ja koe lukijoina toimi 2 henkilöä, toinen heistä paras ystäväni. Saa nähdä, uskaltaisinko julkaista? Palaute ainakin oli hyvää.

Varmastikin tuo eroottinen tarina sai minut miettimään omaa elämääni, suhteita yleensä. Viime vuosina olen keskittynyt täysin itseäni nuorempiin miehiin, enkä ole edes antanut ajatusta sille, että tapailisin itseni ikäistä tai vanhempaa miestä. Jostain syystä on todella kovat angstit ajatukseen, johtuen luultavasti exästäni. Enkä kyllä ole kohdannutkaan yhtään miehekästä aikuista miestä. Sellaista, joka voisi räjäyttää tajunnan kaikilla tasoilla. Ehkä olen liikkunut väärissä paikoissa? Metrossa kun katselee ihmisiä, miehiä.. niin huh! Joskus tuntuu, että ihmiset ovat luovuttaneet, eivät uskalla elää. Ehkä sitä turtuu siihen arkeen mitä on? Tai jos on paljon vastoinkäymisiä, ei vain enää jaksa.

Olenkin tapaillut viimeisen kahden vuoden aikana vain itseäni nuorempia miehiä ja yleisesti voi sanoa, että olen myös viihtynyt heidän seurassaan. Olkoon se sitten ollut kerran tai muutaman kerran tapailua. Tosin ehkä vain pari on päässyt näkemään pintaa syvemmältä, toinen niistä pääsi todella syvälle, valitettavasti. Pakko sanoa, etten kyllä paljon itsestäni kertonut, en uskaltanut. Mutta se kemia oli todella voimakas! Luultavasti annoin itsestäni pinnallisen mielikuvan; koska olen muotialalla, kiinnostunut muodista, kuuntelen lista musiikkia… elän ns. ajan hermoilla. Gliseistä, eikö totta? Henkilö itse oli täysin jotain muuta. Joku taisi joskus sanoakin; sä haluat pysyä ajantasalla vai oliko se, että minulla on tarve pysyä ajan tasalla!

Miksi ihmeessä en haluaisi? Ihan kaikessa, maailman tilanteesta lähtien. Tosiasiassa pidän kaikenlaisesta musiikista, harva vain tietää sitä. The Cult, Bad Wolves, Happoradio, Apulanta, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, JVG, Corona (omg mitkä muistot tulee mieleen… kun olin laivalla töissä.. ) Deep Purple, Prince, Black Eyed Peas, Post Malone.. ihan vain muutamia mainitakseni ja listahan on loputon. Monesti myös biisissä on se jokin, mikä vain puhuttelee.

Keskustelin jokunen aika sitten ystäväni kanssa ja puhuimme minkä tyyppinen mies sopisi minulle, keskustelu siirtyi jostain syystä retkeilyyn, olimme hetken hiljaa ja purskahdimme molemmat nauramaan. Minun mielikuvani oli; herään teltasta, hölmistyneenä! Hiukset takussa työnnän pääni ulos teltan oviaukosta ihmetellen missä hitossa olen? Samaan aikaan paras ystäväni putkahtaa pusikosta eteeni ja sanoo; voi helvetti, missä me ollaan? Miten me tänne jouduttiin? (Näin silmieni edessä ”Kumman kaa sarjan” ja juuri edellä mainitun tilanteen, vain minä ja hyvä ystäväni pääosissa!) … Kun taas ystäväni sanoi; Satu, ei todellakaan sinua varten! Mökki ja mielummin se parempi!!

Jos totta puhutaan, niin kyllä telttailut on minun osaltani telttailtu. Sain varmaankin lapsuudessa tarpeeksi telttailun ihmeistä. Sitä paitsi minulla oli jo silloin vilkas mielikuvitus. Milloin pelkäsin sarjamurhaajaa, muuten jotain hullua raiskaajaa, kummitusta, petoeläintä… lista on loputon. En myöskään ole koskaan pitänyt pitkäjalkaisista ötököistä. Joten jo tämän perusteella; mökki kiitos, jos voi valita. Ja ehkäpä se hieman tasokkaampi:)

Palatakseni suhteisiin. Mahtavaa tietysti jos löytyisi joku ketä treffailla aina silloin tällöin, käpertyä lusikkaan ja olla vaan. Käydä keikoilla, teatterissa, lenkkeillä, mökkeillä, keskustella, tehdä hullujakin asioita… Minun kiinnostukseni kohteet eivät vain taivu tähän, ainakaan kovin usein. Ongelmani on varmaankin se, että kiinnostun aina tietynlaisesta vaaran tai jännityksen tunteesta. Milloin Biker, milloin basisti, milloin tunne vammainen… jo laivalla töissä ollessani päädyin aina jonkin basistin matkaan. Koska omasta kuormasta ei viitsinyt syödä, oli parempi olla vain ystävä, senkin opin kantapään kautta. Pukutyypit taas eivät vain ole kiinnostaneet koskaan, yleensä kun sen uniformun ottaa pois.. kiinnostavuus katoaa. Välillä myös mietin pitäisikö vaihtaa maata tai kaupunkia? Tehdä jotain radikaalia. Siihen tietysti tarvitaan myös työ tai business. Eräs idea, tai useampikin on.. mutta en vain löydä sitä langanpäätä.

Vaarallista olla koko viikko kotona, kun alkaa jakamaan kaikenlaisia ajatuksia julkisesti. Toisaalta tämä on hyvää terapiaa, ehkäpä juuri sinä saat hyvät naurut tai uusia ajatuksia, oivalluksia.

Vielä on muutama lomapäivä jäljellä, onneksi.. (en tiedä onko se sittenkään hyvä asia.. avautumisen kannalta? 🙂 ) sillä en vieläkään ole saanut siivottua kaikkia kaappeja, kuten suunnittelin. Vaatekaapinkin siivous on vaiheessa. Jotain sain sentään laitettua kirppikselle myyntiin..

No toisaalta, lomalla on lupa olla laiska eikä ole pakko tehdä yhtään mitään. Tosin nämä kaikki kiellot saa välillä tuskastumaan ja tylsistymäänkin. Koronat saisi jo painua…

Lämmin halaus sinulle ❤️Ja kiitos!

Avoimin mielin uusia seikkailuja kohti…

Seuraavan postauksen aiheena on mekot!

Teksti ja kuvat; ©️Satu Tapola http://www.samatablogs.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.